مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور

با سلام.
دیشب اینجانب با موتور سیکلتی تصادف کردم که منجر به شکستگی پای موتور سوار گردید و راهی بیمارستان با اوژانس شد و خسارت به خودرو اینجانب وارد گردید. لذا اینجانب بیمه شخص ثالث و بدنه دارم و مدارک های خود را به کلانتری جهت تشکیل پرونده دادم. سوالم این هست بیمه تمامی هزینه بیمارستان فرد آسیب دیده را می دهد؟ آیا نیاز هست به بیمه گذار بیمه اطلاع داده شود یا دادسرا این کار را انجام می دهد؟ آیا هزینه های دیگه ای به جز دیه و خسارت ماشین شامل حال اینجانب میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جز دیه مشخص که آن را هم بیمه پرداخت میکند هزینه ای دیگر نیست