مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از آموزشگاه

سلام. به محض این که برای آموزشگاه بیعانه واریز کردم، حرفشون رو عوض کردن و به من گفتن اگر تسویه نکنی نمیتونی تخفیف بگیری.گفتم اوکی پس پولم رو برگردونین. گفتن نه ما عودت نداریم. مجبور شدم برم کلاس و دو هفته بعد از کلاس و گرفتن کل پول یک قرارداد باهامون امضا کردن. بعد از امضا هم سر فصلا و هم استاد عوض شد و خود مدیر اومد درس بده. بعد از اعتراض همش اون قرارداد رو میارن میگن امضا کردی.کاری میتونم بکنم؟ پولم رو میخوام اما پس نمیدن .مدیره گفت گنده تر از توام پول از ما نتونسته بگیره. چون من دستشون رو پیش بقیه رو کردم با من لج کردن. الان چی کار کنم؟ 6500 پول دادم کلاس 15 جلسه، یک جلسه اش گذشته.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به موارد درج شده در قرار داد دارد باید قرارداد شما مطالعه شود به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید