مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

با سلام.
بنده در خصوص اتهام شخصی که محکوم به پرداخت دیه شده بود کفالت وی را قبول نمودم. مبلغ وجه الکفاله بیست میلیون تومان بود ولی مبلغ دیه طی حکم دادگاه دوازده میلیون تومان تعیین گردید. پس از قطعی شدن حکم و در اجرای اجکام کیفری دو بار اخطاریه معرفی مکفول له را از بنده خواستند. ولی متاسفانه ایشان متواری گردیدند در نهایت با دستور دادستان وجه الکفاله ضبط گردید از آن جایی که بنده از کار افتاده بودم پیشنهاد برداشت یک چهارم حقوقم را دادم و دستور برداشت صادر گردید.اکنون مبلغ دوازده میلیون تومان شاکی از کسر حقوق بنده تکمیل شده و شاکی مبلغ دیه را اخذ نموده با مراجعه به دادستان ایشان معتقد است تا مبلغ بیست میلیون تومان باید از حساب بنده کسر گردد. البته حسابی از متهم پیدا کردم و به اجرای احکام کیفری معرفی نمودم و پس از توقیف مبلغ هفت میلیون به درخواست بنده از حساب وی با دستور قاضی اجرا به صندوق دادگستری واریز شد. طی درخواستی از دادستان خواستم حساب بنده را به جهت اتمام وجه الکفاله باز نماید. اما ایشان معتقد است میبایستی از حساب بنده یعنی کفیل مبلغ بیست میلیون برداشت شود و آن پولی که از حساب متهم برداشت شده ربطی به شما ندارد و هر موقع متهم بیاید به او مسترد میشود. حال سوال این است اقدام دادسرا در این خصوص قانونی است و این که چطور میتوانم آن هفت میلیون را حداقل در دادسرا برای خود زنده کنم؟
ممنون اگر دقیق پاسخ دهید.
ضمنا منظورم از زنده کردن هفت ملیون این است که این مبلغ را اجرای احکام بابت وجه الکفاله محاسبه نماید تا دیگر بیش از ین از حقوقم کسر نگردد.
آیا میشود با طرح دادخواست حقوقی و تامین خواسته این مبلغ 7 میلیون که در صندوق دادگستری است توقیف گردد؟
ممنونم از راهنمایی های شما

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بله . دادخواست مطالبه وجه علیه متهم در دادگاه حقوقی بدین و تامین خواسته 7 تومن در حساب دادگستری توقیف شود