مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین

از کسی شکایت کیفری مطرح کردم به اتهام توهین از طریق ارسال پیامک
و پس از رسیدگی شعبه دادیاری دادسرا برای متهم قرار جلب دادرسی صادر شد و 15 میلیون دادیار محترم قرار صادر کردن و متهم ضامن معرفی کرد قرار کفالت و پرونده به دادگاه کیفری استان ارسال شد و پس از تعیین وقت رسیدگی در شعبه دادگاه کیفری و حضور در دادگاه متهم به اتهام توهین به 10 ضربه شلاق تعزیری محکوم شد و متهم به حکم دادگاه کیفری در مهلت قانونی اعتراض کردن و پرونده به دادگاه تجدیدنظر استان ارسال و رسیدگی شد و همان حکم اصداری دادگاه بدوی تایید و استوار گردید و حکم قطعی پس از ابلاغ به بنده و متهم به واحد اجرای احکام کیفری ارسال شد و برای من ابلاغیه اومد در ثنا که برای پیگیری پرونده مطروحه به شعبه مراجعه کنید و بنده رفتم و گفتن درخواست اجرای حکم را کتبا بنویسید و من هم کتبا نوشتم و حالا با توجه به گذشت چند ماه متهم حاضر نشده و به ضامن ؛ کفیل که فیش حقوقی گذاشته و تعهدنامه پر کرده پیوست کفیل نامه برای متهم پرونده اخطاریه دادن و ایشون ؛ ضامن متهم گفتن پیداش نکردم و ازش وجه الکفاله کم میکنن و سوال بنده از وکلای محترم این هستش که حالا چه چیزی بنفع من شاکی هستش با کسر وجه الکفاله از سوی ضامن متهم که فیش حقوقی گذاشته؟
ایا میشه خودم مراجعه کنم شعبه اجرای احکام و حکم جلب متهم رو درخواست کنم؟
به چه طریقی؟
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

بله به اجرای احکام مراجعه کنید و بگید از محکوم علیه آدرس دارید و اگه جلب سیار داشته باشید میتونید جلبش کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer