مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

با سلام. پدر بنده یک سال پیش در اثر تصادف فوت کرد و فرد مقصر بعد از گذاشتن دوتا فیش حقوقی جمعا به مبلغ 180 میلیون ازاد شد.تا الان هم که محکوم به پرداخت دیه شده اصلا حاصر نشده میخواستم ببینم ضامناش تا همون 180 تومن موظف هستند ؟اگه اشتباهی تو اخذ وجه الکفاله انجام شده باید چکار کرد؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید حکم توقیف اموال یا جلب بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کفیل فقط موظف است محکوم علیه را نزد مقامات قضایی حاضر نماید و اگر بعد از اخطار دادگاه وی را حاضر نکرد از اموال کفیل به یزان قرارداد کفالت که ضم پرونده است از کفیل دیه را مطالبه می کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله اصولا به میزان مبلغ مورد کفالت و وثیقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توسط بیمه خودرو باید دیه متوفی پرداخت شود
و اگر خودرو بیمه نباشد خود راننده باید دیه را پرداخت نماید و راننده میتواند دادخواست اعسار را مطرح نماید تا مبلغ محکوم به اقساط گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دیه را میتونید ا خودش یا ضامنین اخذ کنبد طبق شرایطی بیمه نیر مسئولیت پرداخت دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اموال کفیل به میزان قرارداد کفالت که ضم پرونده است دیه را مطالبه می کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول 180 م را بگیر بعد برای مابه التفاوت از قاصی صادر کننده قرار تامین شکایت کن به دادسرای انتطامی قصات

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مبلغ وجه الکفاله ارتباطی به شما ندارد و چون بیمه بوده است بیمه دیه را پرداخت میکند و 180 میلیون تومان قرار وجه الکفاله فقط در خصوص حاضر شدن ایشان بعد از صدور حکم محکومیت قطعی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً باید مبلغی بیشتر از دیه به عنوان ضمانت گرفته شود شما میتوانید اموال ایشان را توقیف کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ضامن یا ضامنین هم همان اندازه ضمانت ضمان پرداخت هستند و بقیه را از محکوم باید بگیرید . اگر قاضی قصور کرده می بایست به دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید اگر از سوی دادگاه عالی قضات محکوم شد بعد می توانید تقاضای خسارت نمایید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا میزان وجه کفالت میتوان گرفت