مشاوره حقوقی رایگان - سند سفید موتور سیکلت

با سلام. من از یک بنده خدایی یک موتور خریدم. قرار است فردا به دستم برسه. موتور سند سفید هست تا حالا به اسم هیچ کسی ثبت نشده و به جز سند سفید هیچ مدارک دیگه ای نداره. فروشنده به من گفت میتونی اسم و ادرس خودت رو داخل سند ثبت کنی تا مدارکش برات بیاد. حالا سوال من این هست که من برای به نام زدنش چه مراحلی را باید طی کنم و به چه ارگانی باید مراجعه کنم؟ این که هزینه به نام زدن و بیمه به عهده من هست یا فروشنده؟ من باید چی کار کنم انتقال سند میخواد یا به نام زدن سند؟
ممنون میشم جواب من را دقیق و نکته به نکته بگید.
با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است با تنظیم دادخواست طلاق به در خواست زوجه در دفاتر خدمات خود را خواهان و همسرتان را خوانده قرار داده و حتما یک وکیل دادگستری برای همسر مع اواسط به جای ایشان بگیرید و جلسات مشاوره را شرکت کنید