مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سرقت

بنده چند روز پیش برای نصب تزئینات ساختمانی به یک نصاب مربوطه زنگ زدم و اومد و طی دو روز کارش رو تموم کرد و رفت. دستمزدشم دادم.
بعد از رفتنش متوجه شدم ساعت مچیم که نسبتا هم گرانقیمته (حدود 500 هزار) نیست.
شکم به اون فرد هست و به اون مظنونم چون بعد از اتمام کارش یعنی فرداش باهاش چند بار تماس گرفتم ولی جواب نداد و این شکم رو بیشتر تبدیل به یقین کرد.
حالا چطور از طریق قانونی شکایت کنم از اون فرد و چطوری ثابت کنم که کار اون بوده؟
موقع کارش فقط من و اون در منزل بودیم و من حتی بیرون هم نرفتم از منزلم.
آیا میتونم ادعامو ثابت کنم
از چه راهی میتونم
چقدر طول میکشه مراحل قانونیش.
ممنون اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر دلایل و شواهدی دال بر ادعای شما که مبنی بر ورود اتهام به ان شخص وجود نداشته باشد خیر