مشاوره حقوقی رایگان - موتور پلاک قدیم

سلام من میخوام یه موتور بخرم صاحبش میگه مدارکش فقط پلاک قدیم و برگه ترخیص کلانتری با مهر و شماره پلاک موتور و شماره کلاسه داره و برگه قوه قضاییه با مهر احکام کیفری و برگه بنفش و سفید داره آیا این موتور سرقتی نیست؟ یه موقع بگیرن آزاد میشه؟ لطفا راهنمایی کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
خیر احتمال سرقتی بودن ضعیف است واز فروشنده تعهد محضری هم جهت جلوگیری از وقوع هر حادثه ای را بگیرید و مسئولیت کلیه امور حقوقی وکیفری وجبران خسارت را هم برعهده ایشان بگذارید

جواد ابراهیمی

جواد ابراهیمی :

بنظرمیاد مشکلی نداره