مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث پدری از عمو

با سلام. بنده میخوام ارث پدر خودم رو از عمو هایم که مال پدربزرگمان بودن. پدر بزرگ ما زمین، مغازه و خونه داشته و همه هم میدونیم که پدر من بزرگترین فرزند خونه بوده و با پدربزرگ کار کرده. الان پدربزرگ اول وفات کردن بعد چند سال پدر من هم فوت کردن. دو تا عمو دارم. همشون رو برداشتن و مال پدر من رو که بزرگترین فرزند بوده و با پدربزرگ کار کرده اصلا با حرف خوب نمیدن و میگن همه اش دست اونجاست جطوری باید حقم رو مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با داشتن برگه انحصار وراثت تقاضای تقسیم ترکه به طرفیت انها بدهید حتما موفق میشود مشکل عدم اقدام شماست