مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت اجاره بها

سلام. من یک سال هست خانه ای را اجاره کردم. تاریخ قرارداد من شهریور بوده. صاحب خانه من اجاره بهای خانه را خیلی برد بالا و قرارداد نوشتیم. ولی الان به خاطر کرونا من بیکار هستم و نمیتونم اجاره بدهم. از صاحب خانه خواستار تخلیه شدم، قبول نمیکنه میگه تا آخر باید بمانی و اجاره پرداخت کنی. حالا من چی کار کنم؟ نمیتونم اجاره پرداخت کنم.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود شما به موجر اعلام کنید که قصد تخلیه دارید وبا ایشان همراهی کنید تا مستاجر جدید پیدا کنه در غیر اینصورت دادخواست فسخ اگر شرایط فسخ رو دارید تقدیم کنید