مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فروش یا خلع ید ملک مشاعی

با سلام خدمت وکلای محترم بنده با همسرم به صورت 3 دانگی صاحب ملکی به مساحت 65 متر هستیم که وام مسکن زوجین هم دارد حالا در مرحله ی طلاق و عدم توافق هستیم و من 6 ماه هست از منزل رفته ام و محکوم تمکین شدم
آیا با دادخواست خلع ید و رفع تصرفش سپس دادخواست فروش ملک و بعد از مزایده میتوانم 3 دانگ را به عنوان مهریه بگیرم؟ یا برگ مزایده به اداره ثبت ببرم برای توقیفِ وجهی که بعد از فروش به حساب هر کداممان واریز میشه؟ یعنی از اونجایی که 3 دانگ ملک جز مستثنیات هست آیا بعد از فروش وجه نقد حاصل از آن هم شامل مستثنیات میشه یا نه میشه توقیف کرد؟
ببخشید سوالم طولانی شد ولی بنده توان مالی مشاوره با وکیل ندارم ممنون میشم راهنمایم کنین

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام اگر فاقد مسکن باشید و بخواهد با آن پول منزل برای سکونت تهییه کند جز مستثنیات دین محسوب می شود.