مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی دادگاه تجدید نظر در خارج از فرجه قانونی و صدور حکم

با سلام دادگاه تجدید نظر خارج از فرجه قانونی اقدام به رسیدگی و حکم صادر گردیده با توجه به اینکه تجدیدنظرخواهی خارج از فرجه قانونی بوده و نقض حکم صادر گردیده من چه اقدامی می‌توانم بکنم برای ابطال دادنامه اخیر الذکر؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اینکه دادگاه دادخواست تجدید نظر را خارج از مهلت پذیرفته حتما به دلیل داشتن عذر تجدید نظر خواه بوده در باره احکام قطعی با شرایطی می توان اعاده دادرسی داد