مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در مشاغل سخت

سلام من در دانشگاه آزاد شهرستان مسئول پنج کارگاه کامپیوتر و کتابخانه و سالن اجتماعات و مسئول وب سایت اطلاع رسانی دانشگاه و مسئول شبکه کامپیوتری و تعمیرات کامپیوترهای دانشگاه هستم و هر سال نیز با رفتن کارمندان مسئولیت قسمت های دیگر به من داده می شود و من بخاطر کارم چهار سال دارای آسم متوسط و حساسیت شدید ریه هستم و 43 سال سن دارم و 21 سال سابقه متوالی در پست کامپیوتر هستم آیا بخشنامه مشاغل سخت و بازنشستگی مشاغل سخت شامل من می شود و می توانم با این سابقه کار بازنشسته شوم

پاسخ ها :

بازنشستگی زودتر از موعد در مشاغل سخت بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور