مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه گرفتن

سلام من ایرانی ام اما شوهرم دو رگه است و هنوز درخواست شناسنامه نداده از ترس اینکه مبادا بچه ام را به عنوان افغانی بشناسند به نام برادرم برایش شناسنامه گرفتم الان میخوام با قانون جدید به اسم خودم برایش شناسنامه بگیرم لطفا بخاطر خدا کمکم کنید و بگویید چطوری میتوانم درخواست شناسنامه برای پسرم کنم ؟

پاسخ ها :

شناسنامه فرزند از همسر اتباع شناسنامه فرزند شناسنامه اتباع ثبت احوال