مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای فرزند

سلام میخواسم بدونم بنده میتونم برای پسرم ک 6سال داره از رو شناسنامه خودم شناسنامه بگیرم چون پدرش اتباع خارجی بود و الان 6سالم هست فوت شده و مدارکی ک داشتم مثل صیغه نامه گواهی ولادت پسرم همراه شوهر مرحوم ک برای تمدید پاسپورت و وارد کردن اسم پسرم ب پاسپورتش ب افغانستان رفت و دیگه برنگشت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید برای گرفتن تابعیت و شناسنامه اقدام کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

ابتدا برید حکم حضانت و سرپرستیشو بگیرید بعد اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام به گرفتن حضانت فرزند کنید بعد برای گرفتن شناسنامه اقدام کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به صورت سوال
ابتدا بایستی دادخواستی مبنی بر اثبات نسب و اثبات زوجیت داده شود و مطابق با احکام صادره پرونده جهت صدور شناسنامه به استانداری برده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر زن ایرانی هستید و با اتباع افغانستان ازدواج کرده اید می توانید موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی امکان درج اسم فرزند در شناسنامه مادر وجود خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر اگر سرپرستی کودک را قانونی به عهده گرفته اید به بهزیستی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به دلیل این که نسب خونی ندارید نمی توانید اقدام به اخذ شناسنامه کنید . فقط از طریق سرپرستی و اخذ حضانت فرزند از طریق مرجع قضایی می توانید اقدام کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به ثبت احوال مراجعه نمایید در غیر این صورت می‌توانید از طریق دادگاه پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید در صورت

عدم حصول نتیجه از ثبت احوال

می بایست به دادگاه عمومی مراجعه نمود و دادخواست را طرح کرد.

تصمیم گیرنده نهایی دادگاه حقوقی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . تعیین مجازات با قاضی بسته به شرایط ارتکاب جرم است