مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به طلاق

با سلام مدت یک هفته است که خانمم را طلاق توافقی گرفتیم حال فهمیدم که خانمم به دستور خاله اش به من دروغ می‌گفته که ذهن من به او بد دل و شکاک شوم و از طلاق پشیمانم همسرم می‌ترسه بیاید دادگاه تا بگوید خاله اش چه حرفهای بی شرمانه ای بهش یاد داده تا به من بگوید ناگفته نماند که بنده به صورت مخفی از صحبتهای همسرم فیلم گرفتم وقتی به خاله اش گفتم چرا به من ناسزا میگه و میخواهد همسرم را به عقد پیرمرد 65 ساله در بیاورد چون پولدار است همش 1 ساله که زندگی مشترک کردیم هم خانمم یتیمه و هم خودم کسی رو ندارم دلم برا خانمم میسوزه که شده بازیچه دست خاله اش و خانمم فکر کنم از نظر عقلانی ضعیف باشه ولی من دوستش دارم از شما مشاوران عاجزانه درخواست میکنم که یک راه حل بگویید تا صیغه طلاق را از طریق دادگاه باطل کنند درضمن موقع جاری شدن صیغه طلاق توافقی یا ماهی همسرم عادت ماهانه بودکه شیخ به من گفت اجازه خواندن میدهم یا نه که به نیابت از شما هفته دیگه دوباره صیغه طلاق رو غیابی بخوانم و من اجازه دادم چون اطلاعی نداشتم کمکم کنید خواهش میکنم ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

خیر امکان ابطال ندارد ولی به هم روجوع کنید یا اینمه دوباره ازدواج کنید