مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق و مزاحمت

راستش زمین زراعی دارم که سالیان سال از کنار زمین جوی آب رد میشد البته خارج از زمین و بخاطر لوله گذاری جوی پر شد از خاک و بلااستفاده گردید حالا چندنفر از کشاورزای دیگه اومدن میگن جوی آب داخل زمین شماست بنده هم همون جوی قدیم رو براشون اساسی درست کردم، ولی کشاورزا اومدن داخل زمینم جوی حفر کردن، حالا اگه لطف کنید و بگیدحق با کیه و راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

می بایست قبل از درست کردن اساسی تامین دلیل می کردید.در حال حاضر با تهیه استشهادیه و ... شاید بتوان اقدامی نمود