مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

سلام من در یک شرکت خصوصی مشغول بودم و قرارداد سه ماهه داشتم که تموم شده. موقع شروع به کار شرکت ازم سفته گرفت تو رسید سفته که هر دو طرف امضا کردیم یه بندی داره مبنی بر اینکه "انتقال کامل اطلاعات به همکار جدید حد فاصله زمانی 2-3ماه از روز اول اعلام رسمی و مکتوب یکی از طرفین" توسط من باید صورت بگیره. با توجه به اینکه قراردادم تموم شده اگر من کارم رو ترک کنم کارفرما میتونه بابت این موضوع سفته رو اجرا بذاره؟ در حال حاضر شرکت باهام تسویه نمیکنه و میگه حتما باید دو ماه دیگه بیای چه کاری میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بسته به مفاد قراردادتون داره و اگر تعهد دادید که باید دوسه ماه دیگه هم باشید باید به تعهدتون عمل کنید .