مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مهریه

سلام بازم برای مشکل مهریه حبس وجود دارد ؟

پاسخ ها :

حبس مهریه زندان مهریه مهریه

سوالات مرتبط

مهریه
سلام مهریه در چه صورت موجب حبس فرد میشود؟ا گر زوج توان پرداخت نداشته باشد چه تصمیمی گرفته خواهد شد؟...
مدت زمان حبس بدهکار مهریه
عرض سلام و ادب آیا درست است که بابت مهریه فقط دو سال زوج را زندانی می کنند؟ و اینکه آیا درست است که برای گرفتن حکم جلب و زندانی کردن زوج بابت نپرداخت مهریه، زوجه باید 150 میلیون تومان به حساب دولت بری...
اجرای مهریه
آیا اجراییه مهریه از طریق ثبت علاوه بر ممنوع الخروجی و مسدودی حساب و املاک، حبس هم دارد؟؟ و آیا اجراییه ثبت نیاز به اعسار دارد؟؟ یا فقط از طریق اجراییه دادگاه حبس دارد و میشه کل مهریه رو از طریق هم ث...
مهریه
سلام. بنده بابت مهریه همسرم هم یک چهارم حقوقم کسر می شود و هم زندانی شده ام. آیا همچین مساله ای قانونی هست؟...
مهریه
سلام، طبق قانون جدید مهریه که میگوید مبلغ بالای 5 سکه دیگر حبس ندارد، حتی اگر اعسار نزنیم باز هم بازداشت نخواهیم شد...