مشاوره حقوقی رایگان - طلب دیه

سلام. عموی مرحوم بنده سال 1365 در جاده قزوین با ماشین شخصی خود باعث مرگ یک نفر میشود که پدر مرحوم بنده به گفته شاهدان مبلغ 600 هزار تومن اون زمان به خانواده شاکی میده و رضایتشون میگیره و از زندان ازاد میشه. حالا به خاطر یه سری مسائل مالی و سهم الارث با وراث عموم کارمان به دادگاه کشیده شده. سوال بنده اینه که ایا امروز میتوانیم مطالبه پولی که پدرمان در سال 65 بابت رضایت کرده از وراث عمومان داشته باشیم. این مطالبه به روز حساب میشود یا ما باید همون مقدار 600 تومن رو مطالبه کنیم ؟
ممنون میشم راهنمایمان کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که رسید دین مربوطه و قرار بر باز پس گیری آن را بتوانید اثبات کنید