مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باعرض سلام و خسته نباشید من درسال 95 بایک ماشین عراقی تصادف کردم و طبق نظریه افسر کارشناس مقصر شناخته شدم راننده عراقی گفت من از تو شکایتی ندارم و تامین دلیل کردند و 41 میلیون خسارت زدند با توجه به اینکه عراقی گفته بود من شکایتی ندارم من هم اعتراضی نکردم در حالی که این ماشین در ان زمان درمناطق ازاد 50 تا 51 میلیون قیمتش بود حالا بعد دو سال وکیل گرفته و شکایت نموده و ماشین را برده عراق و انرا 7000 دلار فروخته ایا من میتوانم به تامین دلیل اعتراض نمایم و باتوجه به اینکه ماشین رو دو سال پیش در عراق فروخته ماشین دوباره کارشناسی شود و باتوجه به گرانی دلار ایا مبلغ کارشناسی شده ممکنه تغییر بکنه

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،توصیه میکنم ازوکیل محترمتان سؤال بفرمایید

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

به تامین دلیل خیر اما طرف باید حسارت را اثبات کند وباید ماشین رابرای کارشناسی حاضرکند