مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با عرض سلام. حدود یکسال و نیم پیش من ملکی رو از پسر خاله ام خریداری نمودم و سند شش دانگ به نام من گردیده . بعد از 20 روز خانم ایشان درخواست مهریه نمود و موضوع فرار از دین همسرش را پیش کشید. البته بعد از 8 ماه ادعای ایشان در دادگاه و همچنین تجدید نظر رد شد. حال بعد از سه ماه از رای دادگاه تجدید نظر دوباره درخواست ابطال سند کرده. خواستم ببینم امکان ابطال سند داره یا نه. راهنمایی بفرمایید . ممنون

پاسخ ها :

ابطال سند معامله به قصد فرار از دین ادعای معامله به قصد فرار از دین ابطال سند فرار از دین مهریه