مشاوره حقوقی رایگان - استماع شهادت شهود

با سلام
بنده در مرحل بدوی دو شاهد جهت اثبات بیع شفاهی به دادگاه محترم معرفی کردم که یکی از شاهدان در جلسه رسیدگی حاضر شده و اداء شهادت نمود و اینگونه اظهار نمود که از طرف خوانده حقی برای بنده تعهد شده ولی نمیدانم که خود خوانده متعهد شده یا یکی از همراهان خوانده و دادگاه هم اظهارات شاهد را محرز ندانسته حکم به بیحقی بجهت عدم قطع و یقین و عدم احراز حق و ناکافی بودن نصاب شهادت بجهت غیبت شاهد دوم صادر نمود اکنون برای مرحله ی تجدید نظر شاهد غایب در دفترخانه حاضر شده شهادتنامه رسمی تنظیم نموده به ضمیمه گواهی دلیل غیبت موجه، به نظر شما استاد بزرگوار 1: تا چه میزان امکان پذیرش شهادتنامه جهت شهادت شاهد مجدد از سوی تجدید نظر وجود دارد یا نه 2: ایا با وجود شهادت شاهد اول به عدم اقناع دادگاه ایا حتی اگر ساهد دوم به نفعم شهادت دهد ایا باز حکم به بی حقی ام صادر می شود؟ 3: ایا بنده نیز در مرحه تجدید نظر تقاضای سوگند تکمیلی نمایم امکان موافقت در تجدیدنظر وجود دارد؟؟ ممنونم از شما عزیزان زحمت کش ، خداوند به شما سلامتی و توفیق دهد

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
1و 2 : اگر عذر موجه باشد احتمال پذریش شهادت هست ولی شهادت اول شما به دلیل عدم قطعیت در موضوع مورد نظر شما رد شده است و احتمال اینکه دوباره محکوم به بی حقی بشوید زیاد است.
3. طی یک لایحه به دادگاه تجدیدنظر، تقاضای سوگند بکنید بلکه مورد قبول واقع شود .