مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

با سلام
من از شخصی حدود 1/5 میلیارد سفته دارم
برای 100 میلیون اقدام کردم و جلب گرفتم و به زندان انداختم طرف رو چون رای غیابی بود واخواهی داد و اعسار از هزینه واخواهی که خوشبختانه چون یک معامله 5 میلیاردی کرده بود و اعتراف کرد اعسار رد شد
برای 1/4 میلیارد مابقی دادخواست دادم
که یک دعوای تقابل مطرح کرد و اعسار از هزینه دادخواست تقابل که با وجود ارایه مستندات و رای دادگاه قبلی مبنی بر رد اعسار قاضی محترم اعسار شخص رو به دلیل زندانی بودن و قانون 504 قبول کرده!!
ایا با تجدید نظر خواهی میشه به نتیجه رسید و اعسارش رو رد کرد؟

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

تجدیدنظر بخواهید وآرا ومستندات ارائه دهید تشخیص با دادگاه تجدیدنظر است