مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی تملیک اراضی

بنده برای توافق با شهرداری نظرآباد نیاز به کارشناسی کارشناس حقوقی پیدا کردم این کارشناسی اولیه است . شهرداری هزینه این کارشناسی را برعهده مالک گذاشته است در حالی که بنده طبق مقررات اطلاع دارم هزینه کارشناسی اولیه برعهده شهرداری است لطفا راهنمایی نمایید طبق کدام ماده قانونی من می توانم به این حکم شهرداری اعتراض نمایم ؟ ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرکسی تقاضای کارشناسی نمایدبایدحق کارشناسی راپرداخت نماید.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

هزینه کارشناسی بدوا برعهده خواهان است