مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تشخیص هویت مجرم با انگشت نگاری

سلام متوجه شدم که پول های داخل کیفم که داخل کمد بود دزدیده شدن! انگشت نگاری از کیف به تنهایی برای تشخیص هویت فردی که پولم رو برداشته امکان پذیره‌‌ حتی اگه سابقه دار نباشه ؟ یا باید علاوه بر اینکه کیف انگشت نگاری بشه افرادی هم که بهشون مشکوک هستم هم به کلانتری برن تا صاحب اثرات انگشت مشخص بشن

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما می بایست همان لحطه وقوع جرم باطلاع مرکز 110 برسانید و درخواست انگشت انگاری هم بدهید از طریق پلیس اگاهی انجام خواهد شد

پرسشگر :

سلام ممنون از شما.. امامن اینو میخام بدونم ازاثر انگشتی که روی قلک موجوده میشه هویت شخصی ک پولم رو برداشته رو مشخص کرد حتی اگ اون شخص سابقه کیفری نداشته باشه از طریق اثر انگشت موجود روی کیف
پلیس میتونه متوجه بشه اثر انگشت مال کیه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.گزینه دوم.یاالله