مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت چک

با تقدیم سلام و احترام.
چهار سال پیش چک های شخصی را بالغ بر یکصد میلیون تومان پشت نویسی کردم و وی به دلیل ورشکستگی از عهده تامین چک ها بر نیامد و متواری شد. اما بنده با قبول محکومیت قضایی و تقسیط مبلغ تقریبا 40 درصد از اقساط را پرداخت نمودم ولی با تغییر شرایط دیگر توان پرداخت مابقی را نداشتم و شهر خود را ترک کردم. اکنون با بهبود اوضاع مالی خود قصد دارم مابقی اقساط را پرداخت کنم.
آیا ممکن است ضمن مراجعه به دادگستری در معرض جلب باشم؟ مابقی اقساط معوقه باید یک جا پرداخت شود یا همان طور قسطی؟

پاسخ ها :

پرداخت اقساطی بدهی توسط ضامن پرداخت یکجای اقساط توسط ضامن ضمانت چک حکم جلب ضامن ضامن چک چک