مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در‌ نکاح

با سلام
بنده بعد از عقد و نهایتا بعد از عروسی متوجه شدم زنم مشکل حاد کبد و روده داره به طوری که ماهیانه نزدیک 4 میلیون هزینه دارو و آمپول هاشون هستش و شیش سال قبل از عقد پرونده پزشکی دارن همه وکلا میگن بیماریشون جزء فسخ نکاح نیست خواستم ببینم من اگه شکایت فریب در ازدواج بکنم به نتیجه ای میرسم یا نه؟
برای فریب در ازدواج ایشون چه جرمی‌میبرن؟
اگه جرمشون ثابت بشه
با توجه به اینکه زناشویی بینمون اتفاق افتاده رو مهریه تاثیری داره یا نه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.مورد شما جزء موارد فسخ نکاح نمی باشد و همسر شما جرمی مرتکب نشده است.

پرسشگر :

ببخشید چرا حرمی مرتکب نشده؟
از دکترش پرسیدم‌میگه بیماریش خوب شدنی نیست و باید تا آخر عمرش قرص بخوره و ممکنه بچت عقب مونده بشه
من اگه میدونستم اینو که عقدش نمیکردم
الان تکلیف من چیه باید ماهی چهار میلیون پول دوا بدم؟؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما اگر چه مورد مذکور از عیوب مصرحه در قانون برای فسخ نیست و لکن چون سلامتی جسمی و روانی طرفین مقصود طرفین است و عقد نکاح متباینا بر همین وصف سلامتی واقع می شود امکان فسخ نکاح به علت مفقود بودن صفت سلامتی متعارف در زمان عقد به استناد ماده 1128 ق م وجود دارد در صورت فسخ چون نزدیکی صورت گرفته زن حق مهر دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماشکایت کیفری نکنید
دادخواست حقوقی فسخ نکاح بعلت تدلیس درنکاح مطرح کنید تدلیس بعلت پوشاندن عیوب وبیماری

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تنها راه شما طلاق وبهتر لز آن ظلاق توافقی است.یاالله