مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی در اموزشی

با سلام و خسته نباشید . بنده در حین آموزش از ناحیه مچ دست راست دچار آسیب دیدگی شدم و به پزشک معرفی شدم بعد گذشت 4-5 ماه نمیتونستم انگشتا و مچ دستم را حرکت بدهم با مراجعه مجدد به پزشک تشخیص بر عمل انجامید و بهبودی حاصل نشده واسم الان دوباره باید عمل بشم و استخون مچم رو بردارن پلاتین و پروتز بزارن بجاش تا دستم بکار بیوفته ... الان صورت سانحه و تایید بازرسی و همه چی دارم ایا بهم چیزی تعلق میگیره و درصد بهم بدن چجوریه ؟ برج به برج حقوق واسم درنظر گرفته میشه ایا ؟؟ چون من بعد از سربازی هم نمیتونم کاری انجام بدم با این دستم ( مخصوصا چون دست راستم هست ) ممنون

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

دیه درنظریه پزشک قانونی مشخص بیمه ازکارافتادگی اگر بپذیرد حقوق تعلق میگیرد