مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین دوره آموزشی خدمت سربازی ارتش

باعرض سلام
بنده در حین دوره آموزشی با توجه به اینکه معاف از رزم هم بودم و در حین دوره آموزشی در مرکز آموزش به ارشد و فرمانده گروهان نوع و شدت و دلیل معاف از رزم رو اعلام کردم آنها بی توجهی نموده و بشین پاشو و رژه دادن که بهمین دلیل مینیسک و رباط ها کاملا پاره گردید و مجبور به عمل جراحی و خارج کردن مینیسک شدن.
حقوق بنده چیست و چگونه پیگیری نمایم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بعنوان سرباز وظیفه حق تمرد از دستورات مافوق و فرماندهان آموزشی را نداشته اید که ضایع هم شده باشد . معاف از دوره آموزشی به صورت زبانی و لسانی هیچ ارزشی ندارد . ضمن اینکه در حال حاضر جنگی وجود ندارد که شما بعلت پزشکی ، معاف از رزم شده باشید !!!!!!!

پرسشگر :

سلام،ضمن تشکر بابت پاسخگویی...
باتوجه تصمیم کمیسیون پزشکی آيين نامه جديد معاينه و معافيت پزشكي و جدول بيماريهاي مشمولان نظام وظيفه
بخش هشتم: بيماريهاي استخوان ( اسكلت) بند 28 (ه) در افراد جراحي شده معاف از رزم شناخته شده ام در مهرماه.
و باتوجه به دستورالعمل نحوه آموزش و خدمت مشمولین معاف از رزم
که در پادگان بر سربازان معاف از رزم شده از نوع ارتوپدی نباید بر حرکات میدانی و... نباید صورت گرفت و کارهای سبک باید انجام گیرد.

در ضمن،فکر کنم سربازی نرفتید!در بدو ورود به مرکز آموزش،کارکنان هنگام پذیرش و آمارگیری وظیفه دارند که برگه معرفی اعزامی مشمول رو دریافت و مهر بزنند که دراین برگه معرغی مشمول نوع معافیت و علت آن ذکر شده!
در مرکز آموزشی که بنده در آن بودم فرمانده گروهان شخصا معاف از رزم هارو جدا نموده و علت آن را پرسیده بود و برگه معرفی مشمول که تمامی مشخصات ذکر شده را هم تحویل گرفتن.
در ضمن اگر جنگی نیست،پس سرباز برای چه؟!
بنده باتوجه به همون آموزش های رزمی مرکز آموزش تشدید بیماری گرفتم و مجبور به عمل جراحی دوباره و تخلیه منیسک زانو شدم!

لطفا این موارد را لحاظ فرمایید!

یک وکیل

پسر خوب ! شما وقتی متولد نشده بودی اینجانب حدود 24 ماه خدمت مقدس سربازی را گذرانده ام. ضمن اینکه سرباز وظیفه موظف است چه در زمان صلح و چه در زمان جنگ ، خدمت وظیفه زیر پرچم را به انجام برساند مگر از لحاظ جسمانی و روحی بیماری مزمن داشته باشد که در اینصورت به تشخیص کمیسیون پزشکی معاف از خدمت دوره ضرورت می شود . همانطور که گفتم معافیت از رزم در مورد دوران جنگ و در دوران صلح صرفا در مناطق عملیاتی مصداق پیدا می نماید و نه در زمان صلح و یا خارج از مناطق عملیاتی . در دوران خدمت سربازانی را مشاهده می نمودیم که جهت فرار از شرکت در صبحگاه مشترک و یا فرار از شرکت در رژه مشترک به دنبال این بودند که به نحوی خود را بیمار و ناتوان جلوه داده و از بهداری یا بیمارستان وابسته به یگان خدمتی و یا فرمانده گروهان مجوز عدم شرکت در فعالیتهای دوره آموزشی را اخذ نمایند !

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.مدارک پزشکی تون ضمیمه پرونده بوده یا خیر؟اگر بوده و توجهی نشده از طریق دادگاه نظام پیگیری کنید