مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مقصر تصادف برای کشیدن کروکی

با سلام. یک نفر با من تصادف کرد و مقصر بود. چون پلیس دیر اومد، بیمه و کارت ماشینش رو داد به من و رفت . الان مقصر برای کروکی کشیدن نمیاد و پلیس میگه چون من طرف و ماشین رو ندیدم شاید شما با اون تصادف نکردین و من ندیدم و حتما طرف باید بیاد. من میتونم از او شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا رئیسی نافچی

جناب آقای علیرضا رئیسی نافچی :

سلام باید در دادگاه اثبات کنید . در صورتی که شاهد دارید این کار انجام دهید. هرچند در عرف نگه داشتن مدارک میتواند اماره باشه اما کافی نیست. کار مقداری سخت است. حضوری با یک وکیل مشورت کنید بهتره