مشاوره حقوقی رایگان - دو ابلاغیه برای دو تاریخ جدا در یک پرونده!

با سلام و تشکر از وکلای عزیزی که وقت میزارن برای مردم من پرونده اعسار دارم. همسر سابقم در نشانی حضور نداشت چندبار دادگاه براش ابلاغ فرستاد اما خبری ازش نیست یعنی نمیره دادگاه! حتی یکبار با شاهدام از شهرستان با کلی سختی اومده بودیم دادگاه خانواده تهران اما بازم اون خانم نیومد و دادگاه با وجود اومدن شاهدهام برگزار نشد.. تازه به اصفهان نقل مکان کردم مجبورم بخاطر این پرونده ماهی دوبار بی نتیجه برم دادگاه دیروزم رفتم تهران دادگاه‌گفتن ابلاغ در روزنامه میدیم یکماه زمان میبره مشکل اینجاست که امروز ساعت 4 برام از ثنا ابلاغ اومد وقت رسیدگی دادن برای تاریخ 1397/08/20 توش نوشتن: احضاریه جهت حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین...در خصوص دعوای شما به طرفیت...در وقت مقرر جهت رسیدگی حاضر شوید! اما یکساعت بعد دوباره در ثنا همون متن همون موضوع رسیدگی ابلاغ اومد با این تفاوت که بدون هیچ توضیحی در رابطه با ابلاغ یکساعت قبل این بار تاریخ حضورو زدن 1397/07/23 !!! چرا؟؟!! یعنی دوبار جلسه ست؟؟!! یا اشتباه کردن!؟ کدوم تاریخ درسته و چرا توضیحم ندادن! من چکار کنم خواهش میکنم جواب بدید چون راهم دوره با دو بچه رفتن و‌ اومدن تهران برام سخته

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام احتمالا اشتباه شده و یا اینکه پرونده ها باید متفاوت باشد اگر شماره پرونده در هر دو ابلاغ یکی هست باید حضورا مراجعه و تقاضای توضیح شود