مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه فروشنده بعد از تاریخ قرارداد

باسلام, بنده سال 95 ملکی را خریداری کردم که سال 96 قرار به تنظیم سند بود و فروشنده به دلیل مشکلات شهرداری و پایانکار در محضر حاضر نشد و بنده عدم حضور گرفتم و شکایت الزام به تنظیم سند و خسارت مطرح کردم, الان فروشنده بعد از 3سال اظهارنامه فرستاده که آماده سند زدن است اما هنوز رای دادگاه به دلیل مشکلاتی که فروشنده مطرح کرده بود صادر نشده, بنده در محضر حاضر شدم اما فروشنده به دلیل اینکه مابقی ثمن را همراه نداشتم از انتقال سند سربازد, در صورتی که خسارتی که بابت دیرکرد سند باید به اینجانب بدهند سه برابر مابقی ثمن میباشد. حال بنده با توجه به اینکه هنوز رای دادگاه نیومده چه کاری باید انجام دهم؟ چون پولی هم ندارم بابت سند به فروشنده پرداخت کنم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما باید در دادخواست خود خسارات را نیز مطالبه‌میکردید‌ لذاباید دادخواست دهید