مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر مطلقه

سلام. بنده میخوام از همسرم جدا بشم. آیا بلافاصله بعد از طلاق میتونم از حقوق پدرم که ارتشی بودن بهره مند بشم؟ خونه هم به اسم خودم دارم ولی شغل یا منبع درآمد ندارم.

پاسخ ها :

دریافت حقوق مستمری پدر توسط دختر مطلقه دریافت حقوق پدر توسط دختر مطلقه مستمری پدر به دختر مستمری پدر مستمری بازماندگان قوانین مستمری مستمری