مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مغازه

با سلام و خسته نباشید. من در پاساژ مغازه دارم صاحب مغازه یک هفته مونده به اتمام قولنامه اومده میگه باید مغازه رو تخلیه کنی. من هم قبل از عیدی 60 میلیون چک دادم بازار. الان میگه باید تخلیه کنی و این که ما در این یک سال یک و نیم به خاطر کرونا تعطیل بودیم و من گفتم تا عیدفرصت بده تا تخلیه کنم که قبول نمیکنه. در ضمن قولنامه رو خودمون نوشتیم و فقط یک شاهد زیر قولنامه رو امضاکرده. میخواستم بپرسم به این زودی ها میتونه حکم تخلیه بگیره یا نه؟ ممنون اگر دقیق راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با امضای یک شاهد مورد از حاکمیت موارد صدور دستور تخلیه خارج است.
اما بهتر است ایشان را راضی کنید اگر راضی نشدند می توانید از اجرای احکام تقاضای مهلت نمایید.