مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه با سند دستنویس ورد مطالبه مجدد توسط قاضی

باسلام. متن سند دستنویس اینجانب خانم فلانی فرزند...به شماره ملی...که شوهرم اقای فلان فوت شده در صحت و سلامت عقلی تعداد 400 سکه طبق سند ازدواج که بر ذمه مرحوم شوهرم بوده همگی را تمام کمال بدون هیچ اجباری به ورثه مرحوم و پدرشوهرم بخشیدم و از این تاریخ به بعد حق مطالبه آن را از خود سلب و ساقط مینمایم به شرطی که پدرشوهرم جناب فلانی هیچ گونه مزاحمتی برایم نداشته باشد و جلسه ای نزد و همچنین فرزندان مرحوم نیز حق ملاقات با پدربزرگ و مادربزرگ را دارند و هرچه از مرحوم به جا مانده و دیه مرحوم و خانه هر کس طبق سهم قانونی خود بین ورثه تقسیم گردد و سلام امضا خانم فلانی و پنج نفر شاهد امضا زدند ..... اما بعد مدتی خانم پشیمان شد و مهریه خود را از دادگاه مطالبه کرد که دادگاه پس از چند جلسه رسیدگی و احضار شاهدها و قسم دادن آنها درخواست مطالبه مهریه خانم را رد کرد و رای داده باید سند محضری شود و حق وکیل و هزینه دادرسی توسط خانم پرداخت گردد. سوالم اینجاست ایا اگر اعتراض بزند تجدید نظر امکان دارد رای به نفع خانم بشه نظر شما چیست؟ در ضمن سند فوق توسط یکی از وکلا تنظیم شده و از شاهدا میباشد.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام توصیه به اعتراض می نمایم ودر مرحله بعدی ضمن انتخاب وکیل نسبت به اینکه موضوع بخشیدن مهریه نوعی صلح معوض بوده تاکید بر احراز نقض تعهدات از سوی طرف مقابل گردد.

پرسشگر :

باسلام اولا که وکیل داریم ثانیا ماکه دادگاه بدوی رای به نفع ما بوده و اینایاعتراض خانم محکوم شد اعتراض چرا بزنیم؟ یعنی خانم نقض تعهدات کرده که مهریش اجرا گذاشته ؟

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
اگر رای به نفع شما بوده اعتراض نیاز نیست. و هر احتمالی در تغییر رای با ملحوظ اظهارات و ادعاهای طرفین و محتویات پرونده ممکن میباشد.