مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث شوهر

سلام، روزتون بخیر.
پدرشوهر من فوت شده و من میخوام مهریه ام رو از سهم الارث شوهرم بردارم ولی مدارکی از پدرشوهرم و خونه ندارم. درخواست دادم به ثبت احوال که مدارک رو به من بدهند ولی گفتن شاید بدهند شاید ندهند
میخوام بدونم حتما ثبت احوال همکاری میکنه و اون مدارک مورد نظر رو میدن یا نه؟ اگر ندهند چی کار میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر کل شورای حل اختلافی که انحصار وراثت را صادر کرده می توانید مراجعه و با ارائه مدارکی که نشان دهنده ذینفع بودن شما هست درخواست یک نسخه از انحصار وراثت کنید