مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام 2 ساله پدر شوهرم فوت شده ومادر شوهرم هم بیمار ودر تخت هست وقادر به تصمیم گیری نیست برادر شوهرم از ابتدا در خانه پدرش زندگی کرده وبعد از فوت هم نشسته وهمه حقوق وبیمه عمر وکفن ودفن وهر چی بوده دسته اونه....شوهر من هم ساده وبرادرش حقشو خورده
من به عنوان همسر شوهرم کاری میتونم برای گرفتن ارث شوهرم بکنم خودش هم راضیه من اقدام کنم .چون خودش بی زبونه وهمش برادرش راه قهر وحرف نزدن رو پیش میگیره...یا میتونم مهریه ام رو از ارث شوهر درخواست بدم...در حالیکه شوهرم کارگره ووضعیت مالی خوبی هم نداریم...ولی برادر شوهره پولدار هست و سهم ما براش مهم نیس ،،همش هم میگه من میخوام خونه بفروشم کسی نمیخره ،،البته دروغ میگه چون خونه بزرگ وجای عالی و40 میلیارد هست...ما چیکار کنیم؟شورای حل اختلاف برم؟مستاصلم تو رو خدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا مهریه ات را اجرا بگذار یا از شوهرت وکالت در اخذ سهم الارثش را بگیر و به من وکالت بده تا سهمش را بگیرم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که جهت اشراف کامل بر موضوع مطروحه ، تمامی اسناد و مدارک مرتبط مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا از این طریق پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شوهر شما می تواند وکیل بگیرد تا وکیل کارهای مربوط به انحصار وراثت را انجام دهد.
شما در خصوص مهریه می توانید مهریه خود را مطالبه و سهم الارث همسرتون را توقیف و درخواست فروش بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خود همسر شما باید درخواست انحصار ‌وراثت و تحریر ‌ترکه و تقسیم ترکه را اقامه نماید

و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را نمایید و سهم الارث زوج از ماترک پدر را ‌توقیف نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سهم الارث قابل توقیف است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید مطالبه مهریه از سهم الارث را ارایه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا می بایست گواهی انحصاوراثت فوت پدر شهرتان اخذ شود ،بعد از آن می توانید ازطریق به اجرا گذاشتن مهریه خود سهم الارث شهرتان را توقیف نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا با برررسی مستندات اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید مهریه خود را مطالبه نماید و سرمایه همسر خود را توقیف و دریافت کنید