مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از سهم الارث شوهر

من به صورت غیابی از شوهرم طلاق گرفتم،برای مهریه اقدام نکردم،الان چند ماه شده طلاق گرفتم دادگاه رای داده که میتونم مهریه را بگیرم وفقط یک سکه بخشیده شده،الان نمیدونم چجوری اقدام کنم،ضمنا شوهر سابقم کارتن خواب شده ونیست ولی پدرش هفت ماه میشه فوت کرده وسهم الارث اون بیشتر از مهریه منه
لطفا راهنمایی کنید
شنیدم که برادرش میخواد اونو پیدا کنه وبا دادن پنجاه تا صد میلیون ازش کاغذی بگیره که سهم الارث اونو خریده وبدون فروش ملک وخانه زمین صاحب همه چیز بشه یا خودش امضاء رو جعل کنه
آیا میتونه برای اینکه به من چیزی نرسه این کار رو بکنه چگونه اقدام کنم کجا برم خواهش میکنم زود جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا باید انحصار وراثت اخذ نمایید و سپس سهم
ایشان را زوج را توقیف نمایید
و می توانید تمام حق خود را دریافت نمایید
ضمنا وکیل می تواند برای مشکل شما راه گشا باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده طلاق اگر در خصوص مهریه رای صادر شده می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید و اموال شوهرتون را توقیف کنید.
برای توقیف سهم الارث می توانید از طریق شعبه اجرای احکام درخواست توقیف بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است سریعا اقدامات را شروع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به توقیف سهم الارث اقدام کنید

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام خیر نمیتواند_از طریق اجرای ثبت نسبت به توقیف سهم الارث اقدام کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

پس از مطالبه مهریه خود از طریق اداره اجرای اسناد رسمی سهم الارث همسر خود را توقیف کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا واقعی انحصار وراثت صادر شود و سپس از تقسیم ترکه ارثیه شان را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به دفترخانه ای که عقد نکاح را ثبت کرده مراجعه نمایید و درخواست اجرای مهریه را نمایید
و سپس باید به اجرای ثبت در اداره ثبت مراجعه کنید و درخواست توقیف اموال زوج و سهم الارث زوج از ماترک پدری را مطرح نمایید و

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،ازطریق اجرای ثبت ،مهریه را به اجرا بگذارید و توقیف سهم الارث همسرسابقتون را درخواست نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام سهم الارث ایشان را از طریق اجرای ثبت توقیف بفرمایید

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

شما باید فورا از طریق اجرائیات ثبت سهم الارث همسر خود را توقیف کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما به دفتر ازدواج خود مراجعه نماید و درخواست مطالبه مهریه نماید و سهم الارث را به اداره ثبت اعلام نماید تا توقیف گردد در غیر اینصورت پس از درخواست مختومه شده در ثبت از طریق دادگاه خانواده اقدام نماید

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
از طریق اجراییه اداره ثبت مهریه را به اجرا بگذارید و سهم الارثش را از اموال پدرش معرفی و توقیف کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود برای به اجرا گذاشتن مهریه به اجرای ثبت مراجعه نمایید میتوانید مهریه را سهم الارث ایشان مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید انحصار وراثت اخذ نمایید و سپس سهم
ایشان را زوج را توقیف نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق واحد اجرای ثبت نسبت به توقیف سهم الارث همسرتان تا میزان مهریه تان اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا دیر نشده باید دادخواست مهریه به صورت اصولی و درست داده بشه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سريع اقدام به اجراي حكم و توقيف اموال نماييد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

انحصار وراثت اخذ نمایید و سپس سهم
ایشان راتوقیف نمایید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

از طریق دفتر ازدواج خود درخواست صدور اجرائیه مهریه دهید. باید روند آن طی شود و بتوانید سهم الارث را توقیف کنید.

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
شما حتما وکیل بگیرید و حق و حقوق تون رو متونید بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می تواند این کار را انجام دهد لذا باید سریعا مهریه خود را مطالبه و ت قیف را انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برادر شوهر شما چنین حق قانونی ندارد. اقدام به توقیف سهم الارث کنید و از طریق شورای حل اختلاف محل اقامت پدر شوهر مرحوم اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا انحصار وراثت را بگیرید سپس سهم الارث را از طریق دفتری که ازدواج نموده اید، اجرای ثبت توقیف نمایید