مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام. بنده متارکه کرده ام و مهریه میدهم و پدرم به صورت دستی اموالش را به برادرم بصورت صلح واگذار نموده اگر خدای ناکرده اتفاقی برای پدرم بیفتد آیا همسر سابقم می‌تواند در مورد اموال ادعایی کند
با تشکر

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام اموالی که سند رسمی داره و بشما ارث میرسه بله

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مفاد صلح نامه باید بررسی شود اگر تمام اموال را صلح کرده و سایر ورثه معترض نباشدد در صورت فوت پدر و ادعای همسر شما بر سهم مشاع شما از ارث به صلح نامه استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است پدرتان صلحنامه را در دفترخانه تنظیم کند که در این صورت قطعاً مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اموالی به نام پدر تو نباشد خیر اما نباید به صورت تصور این اتفاق صورت گرفته باشد چرا که

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلح را در دفترخانه رسمی کنید خیر نمیتواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اگر ماترک پدر ، دارای سند مالکیت رسمی داشته باشد و اسناد به نام پدر باشد بعد از فوت پدر ، سهم الارث شما ، توسط زوجه قابل توقیف است
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از فوت پدر اموالی که بصورت قانونی بهش شما ارث خواهد رسید از جانب همسرتان قابلیت توقیف دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قطعا چون مالی از شما یافت شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مگر انتقال را ثابت کنید بهتر است صلحنامه رسمی باشد