مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری برنده شدن

سلام. بیست روز پیش پیامی آمد فوری به این شماره زنگ بزنید. وقتی زنگ زدم گفتن به خاطر تراکنش سیم کارت شما برنده یک سری وسایل آشپزی شدین. شما نصف قیمت میپردازی از طرف شرکت شما یک گوشی بردین و من ساده 650000 هزار تومان ریختم حسابشون و حالا هر چی زنگ میزنم گوشی بر نمیدارن. حالا میتونم پولم رو پس بگیرم؟ لطفا اگر میشه کمک کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق پلیس فتا حتما پیگیری شود تا این بلا سر بقیه نیاید لطفا پیگیری کنید