مشاوره حقوقی رایگان - سفته. حقوقی؛ ابلاغیه

باسلام. بنده چندی پیش به خاطر بیماری شدید مادرم مجبور شدم ده میلیون تومان پول از بازار به قول خودشون اسکنت همون نزول بگیرم و طبق عرف بازار که همه جا هم هست باید چندبرابرش سفته بدی و من هم چون زندگی مادرم بسته به این پول بود مجبور شدم چهل میلیون سفته بهش بدم بعد از چندوقت که سودش بهش میدادم مهلت اصلش رسید نداشتم طرف شکایتم کرد و چهل میلیون رو گذاشت اجرا به قاضی گفتم تمام مکالماتش و پیامهاش هستند که چندین بار به صراحت گفته اگر پول ندی همه سفته هارو میذارم اجرا چهل میلیون ازت میگیرم که قاضی گفت ما درچنین پرونده هایی نامه نمیدیم مخابرات برای پیامها و مکالمات. خلاصه وقت رسیدگی زد روز رسیدگی بنده بستری بیمارستان بودم پدرم مدارک برده بود برای قاضی درخواست وقت رسیدگی جدید کرده بود قاضی قبول نکرده شهودهام هم رفته بودن باز قاضی قبول نکرده گفته بود چون خواهان خودش نیست شما سمتی ندارید و رای به محکومیت بنده داده و بیست روز مهلت اعتراض در تجدیدنظر استان داده. روز بیست و یکم ساعت نه شب ابلاغیه الکترونیک برای من آمده ولی بیست و سوم رویت و مشاهده شده که دفتر دار قاضی گفت روز مشاهده قبوله. بنده یازدهم در خدمات قضایی درخواست اعسار هزینه تجدید نظر دادم و گفتن ثبت شده ولی سیزدهم هزینه اعسار واریز کردم. الان رای اومده که مهلت بیست روز گذشته و دیگه تجدیدنظرخواهی رد شده. چکار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام میتوانید شکایت کیفری علیه ربا دهنده مطرح کنید البته خودتان هم درمطان اتهام قرار میگیرد ،اگر ثابت کنید ناچار از دریافت این پول بوده اید تبرئه میشوید