مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مشاعات به عنوان پارکینگ

با سلام.
ساختمان ما 8 واحد داره که 5 واحد دارای پارکینگ هستند و در سندشون مشخصات و شماره قطعه پارکینگ قید شده و برای مابقی واحد ها در سند پارکینگ وجود نداره.
اخیرا یکی از واحدها که پارکینگ نداره از صاحبخانه قبلی شکایت کرده. با این مضمون که موقع خرید ساختمان به ایشان گفته اند ساختمان پارکینگ دارد. حال آن که ساختمان فاقد پارکینگ در سند هست.
قاضی هم حکم داده به استفاده از فضای مشاع به عنوان پارکینگ. من چطور میتونم با این موضوع مخالفت کنم؟ چون فضای مشاع برای همه هست و من راضی به استفاده شخصی ایشان نیستم.

پاسخ ها :

استفاده از مشاعات به عنوان پارکینگ عدم رضایت به استفاده از فضای مشاع به عنوان پارکینگ عدم رضایت به استفاده شخصی همسایه از مشاعات قوانین مشاعات آپارتمان پارک خودرو در مشاعات مشاعات آپارتمان