مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی

سلام. من یک سال و نیم پیش تصادف کردم. راننده متواری شد و من موتوری بودم. رباط پای من آسیب دید و عمل کردم و تموم شد. بعد کار های قانونیش رو انجام دادم. حتی نماینده بیمه اومد چند تا کارشناس فرستادن و صحت تصادف مشخص شد. بعد از یک سال مراحل آخرین کارشناس هم اومد و گفت پول رو واریز میکنن. الان چند ماهی میشه پیامک اومده پرونده شما به شماره فلان در صندوق تامین خسارت بدنی ثبت گردید و دیگر خبری نشد. من باید چی کار کنم الان؟ لطفا راهنمایی ام کنید. مرسی ممنون.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام به صورت حضوری تشریف ببرین صندوق و پیگیری کنید خ قایم مقام کوچه بیمارستان اسیا