مشاوره حقوقی رایگان - واخواهي

باسلام و تحيات. بنده دانشجوي علوم قضايي هستم. پرونده اي درخصوص يك بدهي ٥ميليون ريالي براي يكي از اقوام تشكيل شده كه منتهي به پرداخت ٢٠ميليون ريال شده است. و از اين جريان چند ماهي گذشته و حكم غيابي صادرشده باتوجه به اينكه حكم صادره تنها تا ٢٠روز قابل واخواهي بوده و از آن زمان مدت عديدي گذشته آيا غير از موارد عذر موجه امكان ديگري براي اعتراض وجود دارد؟ وكيلي كه دراين خصوص با او صحبت شده مدعي است كه اين امكان وجود دارد ولي بنده باتوجه به اينكه خود دانشجوي ترم آخر علوم قضايي هستم و با توجه به آموخته ها و پرسش از اساتيد خود به اين نتيجه رسيده ام كه اين امكان وجود ندارد ولي براي اطمينان درخواست راهنمايي از شما بزرگواران را دارم. سالم و سرزنده باشيد. شب خوش.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر شما ثابت کنید که این حکم کمتراز 20 روز است که از آن باخبر شده اییدزمان شروع موعد از زمان باخبر شدنتان است.یاالله

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
درسته که مهلت واخواهی 20 روز در قانون آیین دادرسی مدنی ذکر شده لذا آغاز این 20 روز از تاریخ اطلاع محکوم علیه از حکم لحاظ می شود و رویه نیزیکی از موارد تاریخ آغاز واخواهی را ارائه دادخواست واخواهی می داند.
بنابراین وکیل محترمی که با وی مشاوره نموده اید صحیحاً اظهار نظر نمودن .
باتشکر