مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جراح لیپوماتیک

سلام وقت بخیر. من پارسال برج 7عمل ابدو و لیپوماتیک و ترانسفر ب باسن داشتم
بعداز عمل هردو پهلوی من و کمرم دچارسوختگی شدید شده ک دکترگفت بعدازیسال ازبین میره و خوب میشی ک ن تنها خوب نشدم بلکه گوشت اضافه هم اورد
و تقصیر رو گردن خودم انداختن ک بدنت خونرسانی نکرده و مقصر من نیسم اماخب من حین انجام عمل ازمایش خون دادم و خود دکتر گفت کمخونی ولی طی این یک هفته قرص اهن بخور و بیا ک برات انجام بدهم برات
اما خب بعدازعمل ک دچار سوختگی شدم گفتند ک بدنت خونرسانی نکرده
خب من الان میخام بعدازیسال شکایت کنم
راهنماییم میکنید؟ ممنون

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

شکایت از پزشک فقط در صورت اثبات قصور پزشکی به نتیجه میرسه در مورد عملهای زیبایی اثبات این موضوع خیلی مشکل هست مگر آنکه دلایل و مدارک قوی که نشانه سهل انگاری یا بی احتیاطی پزشک باشد داشته باشید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق وجود دارد
در صورت نياز تماس بگيريد