مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب در حین کار

سلام. ببخشید من در کارخونه کار میکنم. چند هفته قبل سر کار دست من شکست. اورژانس هم اومد نامه داد صورتجلسه کرد. رفتم بیمارستان گفتن شکسته و گچ گرفتن. تا 24 روز در گچ بود. میخواستم بدونم دیه شامل من میشه؟ باید چیکار کنم؟ بعد اگه شامل من میشه، دیه شکستگی چه مبلغی میشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

چون کارفرما مسئولیت مدنی در برابر کارگر دارد شما میتوانید با طرح شکایت از کارفرما دیه را مطالبه کنید میزان دیه بستگی به نظر پزشک قانونی دارد