مشاوره حقوقی رایگان - خرید پیش فروش

با سلام
ملکی قولنامه ای را بصورت پیش فروش در آبان 96 خریداری کرده ولی با گذشت بیش از 10ماه هنوز هیچ اقدامی روی آن صورت نگرفته است چگونه میتوان پول خسارتی که باتوجه به تورم به اینجانب زده شده را از سازنده گرفت لازم بذکر است که سازنده خود بنگاهی و معامله پیش فروش در بنگاه او انجام شده است و جدیدا قرار گذاشته ملکی را که قرار بوده خراب و به جای آن آپارتمان سازی کند را به صاحب آن برگرداند آیا بدون رضایت ما میتواند اینکار بکند؟ لازم است باستحضار برسانم سازنده اذعان داشته فقط اصل پول را میدهد و اگر شکایت کنیم اعلام ورشکستگی کرده و با توجه به اینکه چیزی به نامش ثبت نشده (ملک - ماشین) از دادگاه خواهان قسط بندی همان پول را میکند ایا درست است و این اقدام او هیچ جنبه عمومی مثل زندان و... ندارد که باعث تنبیه او شود چرا که هم ملک و هم خودرو دارد و درحال تکمیل یه پروژه 7واحدی در آن محل میباشد ؟ باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تأمین دلیل ازشوراتقاضا نماییدوبعدابرآن اساس تقاضای خسارت کنید.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اگر ملک را مبخواهید الزام به تنظیم سند مطرح کنید ملک فروخته شده به شما قابل انتقال به غیر نیست