مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

سلام
من در اردیبهشت 1401 مبلغ دو میلیارد وپانصد میلیون تومان یکجا به شوهر خواهرم که در حال خرید زمینی برای ساخت اپارتمان بود دادم وایشان قول 240 متر اپارتمان به من داد که در ان تارزخ من میتوانستم در همان منطقه حدودا 200 متر اپارتمان با همین پکل خریداری کنم ولی اطمینان کردم ولی الان با گذشت ده ماه شوهر خواهرم عنوان کردخ که قادر به ساخت زمین نیست و300میلیون میخواخد به من سود بدهد که با توجه به تورم موجود الان من حنی 100 متر واحد هم نمیتوانم در همان محل بخرم .ضمنا من مبلغ فوق را به خواسته شوهر خواهرم به حساب فروشنده زمین ریختم. ومتاسفانه قولنامه ای هم بین من ودامادمان نوشته نشده.
خواستم ببینم چه کاری میتوانم انجام بدهم ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه صرفا همان مبلغ قابل مطالبه است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آیا زمین به داماد شما فروخته شد ؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون قرارداد ندارید فقط میتوانید دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه به طرفیت فروشنده بدهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست مطالبه وجه بدهید . جهت تنظیم دادخواست از مشاوره تلفنی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چند راهکار قانونی وجود دارد

شما میتوانید ادعای مالکیت و شراکت در خرید زمین را مطرح نمایید و باید دادخواست مناسب مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قرارداد مکتوب نباشد به نظر نتيجه ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر قرارداد مشارکت در ساخت دارید، الزام به ایفای تعهدات قراردادی در غیر این صورت تنها مطالبه وجه و خسارت تاخیر ان

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

موضوع شما به این سادگی حل نمیشه چرا که ایادی زیادی دارد و پول هم به حساب شوهر خواهر شما واریز نشده است مشاوره تلفنی یا حضوری هماهنگ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه قولنامه ای بین خود تنظیم نکرده آید به نظر بهتر است دوستانه حل و فصل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه به طرفیت فروشنده بدهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق به بررسی مدارک و گفتگوی متقابل جهت یافتن راه حل قانونی بهتر نیاز دارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به نظر اینجانب ادعای شما دارای ابعاد مختلفی است که می بایست به طور حضوری به وکیل دادگستری محل خود مراجعه نمایید تا ایشان راهکار های حقوقی را ارایه دهند. ازجمله اثبات ادعای سما با شهود و.....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست مناسب طرح کنید که در این خصوص می توانید از طریق سایت از خدمات مشاوره‌ای استفاده کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا با توجه به اینکه قراردادی فی مابین شما وجود ندارد بهتر است به همان 300 میلیون ما به تفاوت رضایت دهید
در غیر این صور بدوا باید اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نموده و بعد از اثبات واریزی درخواست اخذ وجه مذبور به انضمام خسارت دادرسی و هزینه تاخیر تادیه را نمایید که قدری زمانبر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرفا می توانید به طرفیت فروشنده زمین دادخواست مطالبه وجه دهید و حسارت تاخیر تادیه را از تتریخ اظهارنامه یا دادخواست مطاابه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه

به طرفیت فروشنده بدهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... باید دعوی اثبات وقوع بیع و... طرح نمایید... در عالم اثبات، کار شما مشکل است اما غیرممکن نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مشارکت را بتوانید اثبات نمایید الزام به انجام تعهد در غیر اینصورت مطالبه وجه و خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه قانونی متصور است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.