مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان مبالغ معوقه و جرایم

با سلام
سال 89 یک واحد پیش فروش آپارتمان خریداری نموده ام. تعاونی با تخلفات بسیار و خرید باغ شهر پول ما رو هدر داد و باغ شهر هم بخشی اوقافی و بخشی منابع طبیعی در اومد. بعد از کلی شکایت و .... تعاونی برای پرداخت هزینه ها ، خارج از قرارداد نسبت به تهیه صورتجلسه داخلی و اعلام میزان بهای تمام شده با قیمت خود نمود و برای من و سایر اهالی به میزان 8 میلیون تومان مابه التفاوت صادر کرد. با گذشت زمان به میزان دلخواه خود جریمه تعیین کرده و این مبلغ به 20 میلیون تومان رسید. شکایتی در اتاق داوری ایراد شد و بر اساس رای هیئت کارشناسی که در قرارداد نوشته بود" متقاضی مکلف است نسبت به پرداخت جرایم و معوقه (به میزان یک صدم مبلغ اقساط معوقه بازای هر روز تاخیر) اقدام نماید" مبلغ تاخیر تادیه را 183 میلیون برآورد کرده و البته نوشته این رقم غیرمعقول و نامتعارف می باشد و کلمه "درصد" بعد از "یک صدم" جا افتاده است و با محاسبه این کلمه 18 میلیون و سیصد می باشد. داور هم این مطلب را نادیده گرفته و برای شکایت 20 میلیونی 183 میلیون محکوم کرده.
سوالم اینه با توجه به اینکه جمله بالا در قرارداد ذکر شده آیا میشه به اون اعتراض کرد؟
پرونده من در اتاق داوری بیش از 1 سال هست در جریانه. آیا با گذشت میزان مدت داوری اصلا رای اعتباری داره یا نه؟ چون فقط 3 ماه داور پرونده رو برده بود بخونه و رای بده؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

د؛ود نیازمند بررسی مدارک و مشاوره تلفنی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیازمند بررسی مدارک و مشاوره تلفنی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بعد از پایان مدت رای صادر شده است خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای داوری معتبر است فقط اگر طبق قانون نبوده میتوانید درخواست ابطال انرا داشته باشید

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

رای داور ابطال خواهد شد
ولی حتما از وکیل استفاده بفرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک باید جهت اظهارنظر بررسی گردد